Allmänna villkor

Priser

Angivna priser på våra böcker inkluderar 6% moms. Angivna priser på tröjor, stickers och annan merch inkluderar 25% moms. Exakt moms framgår av det kvitto du får skickat till dig på den epostadress du angett.

Betalning

Betalning sker via ett av tre olika sätt: 1) Kortbetalning via Stripe, 2) Paypal, eller 3) Swish via din mobiltelefon.

Vänligen observera att dina kort- eller Paypal-uppgifter aldrig hamnar på våra servrar. Vi har aldrig under köpets gång tillgång till några som helst uppgifter, annat än det som framgår av vår integritetspolicy.

Returrätt

Du har normalt 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss. Observera att du som köpare åläggs kostnad för returfrakten samt en hanteringsavgift på 49 kronor inklusive moms. Returrätten gäller inte sådana produkter som kan anses förbrukade, exempelvis använda stickers, eller sådana produkter som skadats efter det att du tagit emot dem.

Återbetalning

Kontakta oss på info@fandrake.com med information om din order, så inleder vi en process för återbetalning. Detta gäller enbart om du handlat dina varor här på fandrake.com. Vänd dig annars till den butik du lagt ordern hos.

Returadress

Fandrake c/o Pazuzu
Bergsunds strand 15
11738 Stockholm

Vänligen märk försändelsen med ”Retur”

Leverans

Böcker packas och skickas som postpaket från vår distributör Stjärndistribution i Hofors. Stjärndistribution kan även stå som avsändare på försändelsen. Tröjor och annan merchandise kan antingen levereras direkt från Fandrakes lager, alternativt från tillverkares lager.

Observera att vi i nuläget endast levererar varor inom Sverige. Om paketet är för stort för att rymmas i din brevlåda kommer du att få en avi för att hämta paketet hos närmaste ombud. Icke uthämtade paket returneras automatiskt. Skulle detta hända ber vi dig att kontakta oss på samma adress som Återbetalning ovan.

Leveranstid

Varor paketeras och skickas normalt inom 2-4 arbetsdagar, beroende på helgdagar och andra omständigheter.

Leverans utanför Sverige

I nuläget levererar vårt lager endast beställningar inom Sverige. För leverans av böcker utanför Sverige kan du vända dig till din lokala bokhandel med titel och ISBN-nummer, så kan de beställa boken åt dig.

Reklamation och frågor

Vi reserverar oss för eventuella fel i leveransen. Vid felaktig leverans vill vi att du kontaktar oss på info@fandrake.com så snart som möjligt. Felaktig vara ska reklameras inom 10 dagar. Skicka inte tillbaka någonting utan att kontakta oss först. Reklamation vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Skadat gods skall anmälas senast 5 dagar efter mottagandet, annars kan reklamationen vara ogiltig. Dokumentera alltid skadorna med foto. Spara skadat gods till dess du fått din ersättningsleverans.

Integritetspolicy

Vår integritetspolicy kan du läsa här.

Stort tack för att du handlar dina nördprylar här på Fandrake!

0