BOKEN OM MUTANT

Jimmy och Adam jobbar på med SERIETIDNINGSREKLAM! – och parallellt skissar vi på MUTANT-bokens kommande Kickstarter-kampanj.

Om bara ett par veckor åker vi till USA för att scanna mängder av nytt material och för att återigen tvinga ur Fredrik Malmberg unika berättelser om hur allting blev till. Sedan väntar en massa intervjuer och research hemma i Sverige.

Boken spänner över hela franchisen, från “lila lådan” 1984 via Mutant 2089, R*Y*M*D, Mutant Chronicles, brädspelen, Doomtrooper, filmprojekten och Undergångens Arvtagare – ända fram till nytändningen med Mutant: År Noll och nyutgåvan av Siege of the Citadel.

Utöver en galet läcker bok planerar vi förstås en också en mängd oemotståndliga stretch goals och rewards. Några idéer vi bollar just nu är Mutant-muggar, toksnygga tröjor, konsttryck/canvasprints av ikoniska artworks samt förstås lyxiga specialutgåvor av boken.

Sist men inte minst kommer vi att göra ett oerhört begränsat antal faksimiler av Michael Pertersens originalmanus till den första utgåvan av MUTANT, på gulnat papper och i orange pärm. Dessa kommer att numreras och signeras av Micke och Gunilla Jonsson (de skrev ju rollspelet ihop). Detta är kanske den nördigaste samlarpryl som rollspelssverige någonsin skådat!

Kickstartern drar igång i under vintern 2017 och vi kommer givetvis att förvarna er riktigt ordentligt.

Under tiden öppnar vi beställningarna av MUTANT-stickers som fäster synnerligen väl på kakelplattor – och ser allmänt awesome ut! Dessa hittar du här.