Fandrake-böcker att hålla reda på

Spana in alla kommande böcker på Fandrake. Här kommer vi löpande att presentera både kommande och pågående projekt, deras hemsidor för mer information och material – samt givetvis datum för Kickstarter- eller förbokningskampanjer.

Här är vår senaste PDF-presentation av Fandrakes böcker hösten 2018.

Du hittar Fandrakes böcker på bland annat SF-bokhandeln, Bokus, Adlibris och Akademibokhandeln.

 

FÖRHANDSBOKA NU

Nu kan du förhandsbeställa SERIETIDNINGSREKLAM! – den stora boken om lockelserna du hittade i serietidningar som Kalle Anka, Fantomen, Buster, Knasen, Acke och många fler. På somrarna frestades vi med Vira Blåtira och Hubba Bubba – om vintrarna suktade vi efter Commodore 64, Barbie och He-Man.

FÖRHANDSBOKA NU

Förhandsbeställningar skickas ut i maj 2018.
I butik i september 2018.


 

FÖRHANDSBOKA NU

MUTANT – MINNEN FRÅN DEN FÖRBJUDNA ZONEN är boken om en av Sveriges mest framgångsrika rollspelsexporter. Orvar Säfström och Jimmy Wilhelmsson är tillbaka efter succén med boken om ÄVENTYRSSPEL och levererar 240 maffiga sidor sprängfyllda med hårdpackad info om starten med “lila lådan” 1984 via Mutant 2089, R*Y*M*D, Mutant Chronicles, brädspelen, Doomtrooper, filmprojekten och Undergångens Arvtagare – ända fram till nytändningen med Mutant: År Noll och nyutgåvan av Siege of the Citadel.

FÖRHANDSBOKA NU

Förhandsbeställningar skickas ut i augusti 2018.
I butik i september 2018.


 

FÖRBOKNING UNDER VÅREN 2018

Rollspelsveteranen och tidigare medarbetaren på Äventyrsspel, Olle Sahlin, släpper arbetar just nu på en unik fotobok om Medeltidsveckan i Visby – Nordens största medeltidsfestival med cirka 40 000 årliga besökare.

Förbokning öppnar under våren 2018. Läs mer om boken här.