Fandrake-böcker att hålla reda på

Spana in alla kommande böcker på Fandrake. Här kommer vi löpande att presentera både kommande och pågående projekt, deras hemsidor för mer information och material – samt givetvis datum för Kickstarter- eller förbokningskampanjer.

Här är vår senaste PDF-presentation av Fandrakes böcker hösten 2018.

Du hittar Fandrakes böcker på bland annat SF-bokhandeln, Bokus, Adlibris, Spel & Sånt och Akademibokhandeln.

 

FANDRAKES BÖCKER

    


MUTANT – Minnen från den förbjudna zonen

MUTANT – MINNEN FRÅN DEN FÖRBJUDNA ZONEN är boken om en av Sveriges mest framgångsrika rollspelsexporter. Orvar Säfström och Jimmy Wilhelmsson är tillbaka efter succén med boken om ÄVENTYRSSPEL och levererar 240 maffiga sidor sprängfyllda med hårdpackad info om starten med “lila lådan” 1984 via Mutant 2089, R*Y*M*D, Mutant Chronicles, brädspelen, Doomtrooper, filmprojekten och Undergångens Arvtagare – ända fram till nytändningen med Mutant: År Noll och nyutgåvan av Siege of the Citadel.

BESTÄLL NU

Släpptes den 10 december 2018.


BOKEN OM ROCK

BOKEN OM ROCK – FÖR ALLA SMÅ OCH STORA FANS ger dig en alldeles egen guide till den största, bästa och tuffaste musik världen skådat: Rock! Hur utvecklades de olika stilarna? Vilka band har gjort de starkaste avtrycken? Vad krävs det egentligen för att bli en ihågkommen som en riktig rockstjärna? Rita Nabais har skrivit, och Joana Raimundo illustrerat, denna barnbok för både nyblivna rockälskare och erfarna headbangers.

BESTÄLL NU

Släpptes den 15 oktober 2018.
Smakprov kommer snart.


SERIETIDNINGSREKLAM!

Nu kan du förhandsbeställa SERIETIDNINGSREKLAM! – den stora boken om lockelserna du hittade i serietidningar som Kalle Anka, Fantomen, Buster, Knasen, Acke och många fler. På somrarna frestades vi med Vira Blåtira och Hubba Bubba – om vintrarna suktade vi efter Commodore 64, Barbie och He-Man.

BESTÄLL NU

Släpptes den 1 september 2018.
Läs ett smakprov.

0