Kickstartern för MUTANT-boken stängd

Kickstarter-kampanjen för Fandrakes kommande bok MUTANT – MINNEN FRÅN DEN FÖRBJUDNA ZONEN har nått sitt slut – och vi är väldigt glada över responsen!

Ett enormt stort tack till er alla, från LUFTMURENOR till familjen RIJN. Nu behöver vi ett par dagar att gå igenom allt och kommer att höra av oss till dig som backat oss och har valt olika add ons för detaljer.

Därefter? Tja, därefter väntar såklart oss ett långt och hårt arbete att få ihop den här vackra pjäsen – samt alla extregrejer våra backare låst upp!

Här är Kickstartern

Ni som backat har verkligen sett till att maximera utdelningen. Förutom boken i standardversion eller lyxversion får varje backare två coola stickers, en åtråvärd kvällstidningsframsida från 2060-talet då katastrofen nått Sverige, ett gratis PDF-äventyr till Mutant: År Noll, en gnuggistatuering samt en läcker tygpatch att sy fast på din slitna jeansjacka (kanske bredvid Fandrake-patchen som du får när du förbokar SERIETIDNINGSREKLAM!).

Återigen, tack och välkomna med på den långa färden in i den förbjudna zonen och tillbaka!

/Jimmy & Orvar

 


FANDRAKE drivs av Orvar Säfström och Jimmy Wilhelmsson, erkända och prisbelönta författare av nördlitteratur och profiler inom spel-, film-, musik-, serie- och retrokulturen.
Följ Fandrake på Facebook, Instragram och YouTube
Representanter för media kan även besöka vår Pressida.
0